Kwartfinale tweede divisie

Afgelopen zaterdag 10 maart was de kwartfinale voor de tweede divisie met als deelnemers van V&K-Stenen Man: Bente Reitsma, Demi Jaspers, Senna de With, Berber Koornstra en Chantal Hietkamp. Het zou een bijzondere wedstrijddag worden met een lach maar ook met een traan.

In wedstrijdronde 1 eindigde Bente op plek 20 en Demi behaalde de 14-de plek. Bente heeft goed geturnd maar behaalde net niet genoeg punten om door te gaan naar de halve finale, Demi is, in het sterke deelnemersveld, er wel in geslaagd door te stromen naar de volgende ronde. In wedstrijdronde 4 zorgde een prima wedstrijd van Senna ervoor dat ze eindigde op plek 14, dat betekent ook door naar de halve finale. Berber had een heel ongelukkige dag door het oplopen van een blessure bij brug. Heel erg jammer voor haar, want hierdoor kon ze de wedstrijd niet afmaken en dit betekent automatisch geen doorstroom.
Chantal turnde een uitstekende wedstrijd die haar ook nog eens brons opleverde, gefeliciteerd! Daarmee is ze ook door naar de volgende ronde.
Juf Marian Talsma en ‘invaljuf’ Ester de Jong zorgden voor een prima team van begeleiders.