Hoi, ik ben Nick!

Nick Hoogeveen stelt zich even aan jullie voor:

Hoi, ik ben Nick!

Na het behalen van mijn CIOS diploma in Heerenveen, heb ik mijn propedeuse op de ALO gehaald. In de afgelopen 4 jaar heb ik mij ontwikkeld als zelfstandig lesgever, trainer, coach en coördinator van sportevenementen. Tijdens deze 4 jaar heb ik op verschillende basisscholen gymlessen gegeven, op basisscholen naschoolse activiteiten aangeboden en sportevenementen georganiseerd voor bassischolen uit de Friese Marren.
Daarnaast ben ik al zo’n 8 jaar voetbaltrainer bij Zeerobben. Als trainer vind ik het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben, dat er regelmatig een geintje kan worden gemaakt, dat ze zich welkom voelen, dat ze zichzelf kunnen zijn en dat ze respect hebben voor de ander.
Tot slot vind ik het belangrijk dat de kinderen zich ontwikkelen op motorisch, cognitief en sociaal gebied. Dit doe ik door de kinderen te stimuleren, motiveren en enthousiasmeren tijdens de trainingen.
Enthousiast, sociaal, behulpzaam en flexibel zijn woorden die mij omschrijven.