Turnen

Instapturnen

Deze lessen worden gegeven door de ervaren docent Angelique Bos. Angelique richt zich vooral op onze deze lessen instap turnen. Deze lessen vormen een overgang tussen gymnastiek en turnen. Kinderen die talent hebben en meer uitdaging zoeken op het gebied van gymnastiek/turnen kunnen hier terecht. De huidige lessen gymplus worden vervangen door het instap turnen. De lessen duren anderhalf uur zodat er meer tijd is voor verdieping en het trainen.

Meisjes

Het turnen is een aparte tak van sport binnen de gymnastiek. Hier komen de meiden terecht die zich onderscheiden hebben binnen de groepen van de gymnastiek. Het turnen noemen we dus ook de selectie. Je kunt in deze selectiegroep komen als je bent geselecteerd bij één van de testdagen of als je bent doorverwezen naar turnen door de docente van de gymnastiek. Deze lessen worden gegeven door de ervaren trainster Marian Talsma. Marian werkt al geruime tijd bij de vereniging en heeft veel ervaring.

Zoals aangegeven wordt er op vier dagen lesgegeven in het damesturnen. Voor de precieze tijden kunt u kijken op de pagina Lesrooster.

Bij het turnen wordt er hard gewerkt om goede prestaties te kunnen leveren en er wordt dus ook heel veel geleerd.

Maar zoals bij alle lessen geldt, plezier staat voorop.