Mooie afsluiting turnseizoen tijdens Friese kampioenschappen toestel

Drachten – Afgelopen weekend waren de Friese kampioenschappen toestel. Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen en werd gehouden in een prachtig aangeklede turnhal, een hal waar iedere turnster wel in wil sporten. 
Deze wedstrijd werd georganiseerd door enthousiaste trainers, die zich geroepen voelden om deze fantastische wedstrijd na jaren van afwezigheid weer te verwezelijken.
De turnsters die meededen hebben zich geplaatst voor de finale omdat ze dit seizoen heel goed gepresteerd hebben tijdens de plaatsingswedstrijden. Tijdens deze wedstrijden konden ze een dagprijs winnen en de eerste 4 dames verdienden een plaats in de finale van afgelopen zaterdag.

Van V&K-Stenenman deden 4 meiden mee die worden getrained door Angelique Bos en Marian van Dijk-Talsma. De concurentie was groot en niet alle meiden hebben een medaille gewonnen maar hebben het wel heel goed gedaan.
Kirsten Postma zat heel dicht bij het podium, met maar 0.20 punten verschil werd ze 4e op sprong en 5e op brug. Lieke Odinga werd 9e op sprong en 10e op balk. Judith Hessels heeft een mooie 2e plaats en een medaille verdiend op het toestel balk en een 8e plek op brug en sprong.
De meiden mogen terug kijken op een goed seizoen, met een mooie afsluiting van het seizoen tijdens deze toestelfinale van de Friese kampioenschappen.