Één keer goud en twee keer zilver voor V&K-Stenen Man turnsters

De eerste turncompetitie dames eerste en tweede divisie afgelopen zaterdag heeft voor V&K-Stenen Man een mooi resultaat opgeleverd.
Deze wedstrijd telt mee voor de doorstroming naar de landelijke competitie. Daarnaast is het een plaatsingswedstrijd voor de Noordelijke toestelfinales die op 16 juni 2018 in Harlingen worden gehouden.

Met 9 turnsters werd afgereisd naar Assen waar turnsters uit Groningen, Friesland en Drenthe streden om een plek op het podium. Zo vlak aan het begin van het wedstrijdseizoen is het altijd spannend om de pas aangeleerde nieuwe oefeningen te laten zien aan de jury.
Bij de instappers waren drie turnsters die voor de eerste keer meededen: Bente,Juul en Demi. Alle drie turnden ze een mooie wedstrijd. Esther en Michelle (alleen toestel brug) kwamen bij de senioren aan bod. Ook hun nieuwe oefeningen kwamen goed uit de verf.
Chariza, Berber en Chantal kwamen in wedstrijd 2 aan bod en Senna in de derde wedstrijd. Ze lieten allemaal zien waar ze goed in zijn, dus keurig geturnd.
Met drie medailles werd huiswaarts gekeerd: Berber Koornstra behaalde goud, in dezelfde competitie (junior C) behaalde Chantal Hietkamp zilver en Senna kreeg in haar categorie (jeugd D) het zilver omgehangen.