Laatste foto's

Laatst gewijzigd

De lessen beginnen weer

                                                        

De zomer is omgevlogen en 29 augustus starten alle basisscholen weer met hun lessen. Tijd om ook weer te beginnen met de gymlessen, turnen, jazzdance, volleybal en freerunning.
Het rooster van de lessen en de locaties zijn vooralsnog niet gewijzigd en zijn te vinden hier op de website.
Alle lessen behalve Jazz beginnen vanaf maandag 29 augustus. Jazz begint een weekje later in verband met een aantal optredens van de docent.
Binnenkort volgt er meer info over allerlei activiteiten die dit jaar zullen plaatsvinden.

Waddenhal barst uit zijn voegen tijdens ClubdagBomvol zat de Waddenhal afgelopen zaterdag. Rond de 500 bezoekers zorgden ervoor dat er op de tribunes geen plaats meer was en men in de zaal moest plaatsnemen op bankjes en matten.
Na de opening van voorzitter Piet de With nam Michelle Bergsma als presentator de microfoon over. In de show die volgde wisselden gymnastiek (van peuters tot tieners), turnen en jazz elkaar af in een afwisselend programma. Iedereen liet op zijn of haar eigen niveau zien wat er aangeleerd is tijdens de lessen. Alle groepen (4 jazzgroepen, 5 samengevoegde gymgroepen, 2 jongens gymgroepen en de totale selectie turngroep, freerunning kon door omstandigheden niet van de partij zijn) hadden een mooie oefening ingestudeerd die paste in het thema van de show, Rio.
De trainers van de club hadden de zaken goed voorbereid met de kinderen. Juf Feikje van Drooge en juf Petra Borsch hadden hard getraind met de meiden en jongens. En dat kon je zien. De kleinste peutertjes klommen en sprongen over allerlei toestellen, verdwenen on der een parachute en maakten prachtige koprollen. Je kon goed zien dat de kinderen naarmate ze ouder worden steeds iets bij leren doordat de oefeningen steeds een beetje moeilijker werden. Toestelgym en acro-gym wisselden elkaar op een bijzondere manier af. Bijzonder was ook de act van de jongens groepen onder leiding van meester Tom . Deze groepen zijn dit seizoen opgestart. Op stoere rockmuziek werden er door de jongens mooie capriolen vertoond.
Een vijftal dames uit de turngroep liet op balk zien wat ze tijdens wedstrijden moeten presteren. Dit maakte behoorlijk indruk. Een van de dames liet onder luide aanmoediging zien wat ze op sprong in haar mars heeft. De vier jazzgroepen lieten tussendoor stuk voor stuk zien dat ze de dansen perfect beheersen. Dit maakte indruk op de bezoekers. Ademloze stilte werd opgevolgd door luid applaus. vervolgende betrad de vrolijk opgemaakte instap selectiegroep van juf Angelique het toneel en toonde hoever ze nu al is met allerlei tunnelelementen. Daarna zorgden ze gezamenlijk met de selectiegroep van Juf Marian voor een groot spektakel met sprongen op de tumblingbaan, trampoline en pegasus dat beloond werd met luid gejuich. Tijdens de wisselingen werkten de dames van de selectie turngroep en alle trainers als een perfect geoliede machine samen om alles snel gereed te maken voor de opeenvolgende acts.
Zo konden trotse ouders en andere toeschouwers genieten van een indrukwekkende serie demonstraties die soepel en in hoog tempo verliep. De show eindigde in een gezamenlijke flashmob met alle groepen, die gemaakt was door jazz juf Stephanie van der Wiel.
Na afloop van de show konden alle gasten gebruik maken van een uitgebreid beweegplein met allerlei toestellen en materialen uit de gym to move kar van de KNGU.

V&K-Stenen Man kan terugblikken op een zeer geslaagde clubdag die vraagt om een volgende editie in de toekomst. Wilt u nog meer foto’s bekijken van deze middag dan kunt u terecht op onze facebookpagina.

 

Informatie Clubdag 18 juni in de Waddenhal


zaterdag 18 juni 2016 Waddenhal

Aanvang voorstelling 14.00 uur

Kinderen aanwezig 11.50 uur

 

De leerlingen van V&K-Stenenman zijn druk aan het oefenen voor de clubdag en het beloofd een mooie voorstelling te worden 18 juni.
Hierbij krijgt u de informatie over de clubdag.

Informatie leerlingen

11.50 uur kinderen aanwezig in de Waddenhal. Bij binnenkomst staat er aangegeven in welke kleedkamer ze moeten zijn. Omdat het al een flinke drukte is in de kleedkamers mogen de ouders niet mee in de kleedkamer, de leiding vangt ze op.

12.00 uur doorloop/generale repetitie van de voorstelling met alle kinderen. De kinderen moeten dan aangekleed klaar staan in de zaal.

13.30 uur pauze kinderen dienen zelf een lunchpakketje mee te nemen. Gedurende de dag zorgen wij voor drinken.

14.00 uur showtime!

15.15 uur pauze

15.45 uur gymplein Na de voorstelling is er een gymplein waar alle kinderen welkom zijn.

We verwachten dat het hele programma rond 17.00 uur is afgelopen.
Gedurende de voorstelling blijvende de kinderen in de zaal beneden. Er is geen plek genoeg voor ze op de tribunes. Na de voorstelling kunt u uw kinderen ophalen.


Informatie kaartverkoop

Entreekaarten kosten 3 euro en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Graag contant betalen.
Bij elk entree bewijs krijgt u een lot waarmee leuke prijzen te winnen zijn in de pauze. U kunt ook extra loten kopen, hiermee steunt u de club én heeft u meer kans op een prijs!

Indien u graag wilt mee helpen tijdens de clubdag dan bent u meer dan welkom. Schrijf dan een mail naar voorzitter@venk-stenenman.nl


Wij hopen u allen te zien 18 juni!

Bestuur en docenten V&K-Stenenman

Actueel

Informatie Clubdag 18 juni in de Waddenhal


Jazzgroepen schitterden tijdens Jazzdans Festijn in Harmonie


Turnster Berber Koornstra Nederlands Kampioen!


29 mei Jazz dansfestijn Leeuwarden


Binnenkort clubdag!


Goede opbrengst met Jeugdsponsoractie van de Poiesz


Rabobank Clubkas Campagne. Stem op onze club!


Kwart finale NK dames turnen 12 en 13 maart